Nem ez volt az első alkalom

2023.08.23. 16:30

Egy forgalmas téren végzett önkielégítést - elfogták a balatonalmádi rendőrök

Lakossági bejelentés érkezett augusztus 22-én 21 óra 32 perckor a rendőrségre, hogy egy férfi Balatonalmádi egyik forgalmas terén, a padon ülve önkielégítést végez - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Mint írják, a rendőrök rövid időn belül a tér közelében igazoltatták a 62 éves győri illetékességű személyt, akire ráillett a telefonáló által adott leírás.

A járőrök a férfit elfogták és a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. 

A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy nem ez volt az első alkalom, amikor a férfi ezt a formáját választotta, hogy örömöt szerezzen magának. Egy nappal korábban szintén Balatonalmádiban, de akkor a helyi strand melletti parkban ülve tette, amit az arra járók felszólítására hagyott abba.

A férfit a nyomozók őrizetbe vették, és ellene kétrendbeli szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A győri illetékességű személyt ezután a rendőrök a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!