Autóba tuszkolták

2023.09.04. 14:29

Elraboltak egy nőt Tapolca környéki ingatlanából - Sümegen fogták el az elkövetőket (videó)

Emberrablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányságon egy 57 és egy 25 éves kállói lakossal szemben - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Forrás: rendőrség

Az eljárás adatai alapján a sértett élettársa értesítette a rendőrséget arról, hogy augusztus 30-án a kora esti órákban párja volt férje és a fia megjelentek Tapolca környéki ingatlanjuknál, bementek oda, és a hölgyet akarata ellenére erőszakkal, a földön húzva betuszkolták a ház előtt parkoló autójukba, majd elhajtottak a helyszínről.

A rendőrök a bejelentést követő egy órán belül Sümegen fogták el az elkövetőket, autójukat lefoglalták, majd előállították őket a Tapolcai Rendőrkapitányságra. Ezután mindkét férfit őrizetbe vették, és a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket.

A rendőrök előterjesztést tettek az illetékes ügyészségen mindkét férfi letartóztatásának indítványozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!