Erőszak

2023.10.17. 15:00

Nem kapott pénzt, rátámadt az édesapjára a devecseri férfi

Az Ajkai Járási Ügyészség indítványára letartóztatta a bíróság azt a súlyos testi sértés bűntettével és kábítószer-birtoklás vétségével gyanúsított devecseri férfit, aki 2023. október 13-án a szóváltásuk során durván bántalmazta édesapját, miután az a kérésére nem adott pénzt a fiának.

Veol.hu

A megalapozott gyanú szerint az ittas elkövető megjelent az édesapjánál Devecserben, és kérte, hogy adjon neki pénzt. A sértett azonban ennek nem tett eleget, mire szóváltás támadt közöttük, és a gyanúsított előbb ököllel arcon ütötte apját, majd a földre került sértettet tovább bántalmazta, melynek következtében a férfi az állkapcsát érintő, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető az édesapja bántalmazását megelőző néhány nappal kábítószert, marihuánát is fogyasztott.

Az ügyészség a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatását, melyet követően a bíróság az ülésen a kényszerintézkedést egy hónapra elrendelte. A végzés a védő távolmaradása miatt nem végleges - közölte a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!