Biciklist hagyott cserben

2023.12.29. 11:14

Segítségnyújtás nélkül továbbhajtott egy 78 éves férfi Balatonalmádiban

Balatonalmádi belvárosában egy fekete autó elsodort egy kerékpározó idős hölgyet december 28-án délelőtt. A sofőr anélkül, hogy meggyőződött volna a biciklis sérüléséről, megállás nélkül továbbhajtott.

Veol.hu

Fotó: Veszprém Vármegyei Rendőrség / Facebook

A 77 éves helybeli nő könnyű sérülést szenvedett. A balatonalmádi rendőrök rövid időn belül kiderítették, hogy a balesetet egy 78 éves helyi lakos okozta, akit még aznap délután elfogtak a lakcímén. 
A rendőrök előállították a férfit a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás során arra is fény derült, hogy a sofőrt korábban a bíróság eltiltotta a járművezetéstől. 
A 78 éves okozó ellen segítségnyújtás elmulasztása vétség, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség miatt indult eljárás, a rendőrök indítványozták a letartóztatását - tette közzé a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook-oldalán ma délelőtt: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!