Egy "átlagos" hétfői nap

2024.04.06. 10:40

Így vitték óvodába és iskolába a tűzoltók a három veszprémi kissrácot (videó)

Felejthetetlen élményben volt része hétfőn Varga Sámuelnek (6 éves), Vincének (8 éves) és Jankónak (9,5 éves).

Veol.hu

A három testvér minden iskolai és ovis napon apukájukkal a veszprémi tűzoltóság előtti buszmegállóban szállnak le a helyi járatról, majd a laktanya épülete előtt sétálva indulnak el az iskolájukba és az oviba, éppen szolgálatváltás idején - tudtuk meg a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közösségi oldaláról.

Mint írják, nincs Veszprémben olyan tűzoltó, aki ne látta volna a családot, az apukát, a három kisfiúval, akik minden reggel integetnek nekik. A tűzoltók pedig vissza, és a gyerekeket már ez is nagyon boldoggá teszi.

Veszprémben azonban gondoltak egy nagyot, terveztek, szervezkedtek - majd a szülőkkel szövetkezve egy teljesen átlagos hétfői napon elvitték Vincét és Jankót a közeli suliba, Samut pedig a tűzoltósághoz közeli oviba...

A srácok izgalommal vegyes örömmel köszöntek el apukájuktól, és bízták rá magukat a tűzoltókra.

A vadonatúj, tűzpiros MAN először a közeli iskola kapujához gurult, aztán pedig az óvoda elé, ahol a veszprémi tűzoltóparancsnok, Tomi, vagyis Nádai Tamás tűzoltó alezredes és Samu együtt jelentkeztek szolgálatra az óvó néninek a csoportszoba ajtajában

A videó ITT tekinthető meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!