mártózás a malom-tóban

2017.12.28. 16:26

Ki ne hagyja: vasárnap együtt csobbanhat Schirilla Györggyel!

A hagyományos szilveszteri fürdést idén is megrendezik a tapolcai Malom-tóban. A megmártózni vágyó, vállalkozó kedvűek december 31-én, vasárnap 11 órakor csobbanhatnak a tó 18 Celsius-fokos vizébe.

Tóth B. Zsuzsa

Szilveszter délelőttjén újra bárki megmártózhat a tapolcai Malomtóban Schirilla Györggyel Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Ezúttal sem hiányzik a fürdőzők közül a nemzet rozmárja, Schirilla György, továbbá Deák Bárdos Mihály Európa-bajnok birkózó ugyancsak buzdít majd mindenkit arra, hogy használja ki az évi egyszeri lehetőséget, amikor legálisan megmártózhat a Malom-tó langyos vizében.

Szilveszter délelőttjén újra bárki megmártózhat a tapolcai Malom-tóban Schirilla Györggyel Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Schirilla a bemelegítést is levezényli, valamint rendszeresen elmondja, hogy számára ez a vízhőmérséklet szokatlanul magas ilyenkor télen. Beszél arról, hogy milyen egészséges a téli fürdőzés és a jóga. Beszámol az elmúlt évi futóakcióiról, a jövő évi terveiről, étkezési, életvezetési tanácsokat ad a tőle megszokott humoros stílusban egy szál fürdőnadrágban. Várhatóan idén is meginterjúvolja a vele fürdőző vendéghírességet, ezúttal Deák Bárdos Mihályt és a város polgármesterét, Dobó Zoltánt, majd ő csobban először a vízbe a partról.

Az év végi tavi pancsolást szokás szerint aznap délelőtt 10 órakor vidám Örömfutás előzi meg majd a Malom-tó körül. A gyerekek egy kört futnak, a felnőttek pedig egyéniben négy kilométeres távot gyűrnek le.

A közös bemelegítést Mazsi vezényli és szokás szerint a Boombatacuda együttes vidám ritmusokkal kíséri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában