arsenal, juventus, bayern münchen

2017.12.16. 19:15

Sikeres volt a jótékonysági árverés

Hétszázezer forinttal gazdagodhat három veszprémi alapítvány a napokban véget ért jótékonysági árverés, valamint az aukciót elindítók magánadományai jóvoltából.

Marton Attila

Ovádi Péter és Navracsics Tibor Fotó: Penovác Károly

A neves hazai és nemzetközi sportcsapatok mezeiért indult árverést Navracsics Tibor, az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa és Ovádi Péter, a Fidesz választókerületi elnöke kezdeményezték. A licit két hét után pénteken zárult le, a bevételt három veszprémi szervezet, az AutiSpektrum Egyesület, a Bárczi-Caritas Alapítvány és a Kozmutza Flóra Alapítvány között osztják szét. Navracsics Tibor köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett az árverésben. Elmondta, a két hét alatt több mint tízezren keresték fel az árverés internetes oldalát, és közel száz érvényes licit érkezett a mezekre.

Ovádi Péter és Navracsics Tibor Fotó: Penovác Károly

Ovádi Péter elmondta, az aukció várakozáson felüli eredményt hozott. Összesen közel ötszázezer forint felajánlás érkezett az aukción. Az árverésen befolyt összeget Navracsics Tibor és Ovádi Péter magánadományai gyarapítják tovább, így a három alapítvány között hétszázezer forint támogatáson osztozik.

Az árverésen a legmagasabb összegért, mintegy kétszázezer forintért az Arsenal meze kelt el. A londoni együttes dressze mellett a Juventus, a Bayern München, a Telekom Veszprém és a Ferencváros csapattagok által dedikált mezeire lehetett licitálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában