új lángossütő

2018.05.28. 07:00

Lángossal ünnepeltek Tapolcán

A június elsején nyitó városi strand új lángossütőjének vendégei voltak a város középiskoláinak azon diákjai, akik országos versenyeken értek el eredményt.

Tóth B. Zsuzsa

Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A meghívást elfogadva a Batsányi János Gimnáziumból kilenc tanuló érkezett. Az iskola két csoportja a Magyarok Európában című történelmi versenyen jeleskedett. Az egyik csoport megnyerte a megmérettetést, a másik tagjai negyedik helyet értek el. Utóbbiak kilencedik osztályosok, még van esélyük ennél jobb eredményt is szerezni iskolájuknak. A párbajtőr diák-olimpián csapatban harmadik helyezett tanulók ugyancsak lángost érdemeltek.

Dobó Zoltán polgármester gratulált az elért eredményeikhez, majd a szolgáltatást nyújtó Mezőssy Tamás elmondta, hogy a lángost már tavaly nagyon hiányolták a vendégek a strandon.

Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A frissen sült lángost elsőként a sikeres diákok kóstolhatták meg. A város általános iskoláinak kitűnő tanulói ingyenes mozizást kapnak ajándékba június második felében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában