Élményekben nem volt hiány

2018.08.11. 08:00

Nagycsaládosokat látott vendégül a kislődi kalandpark

A Bakonyi Kaland- és Élménypark nagy sikerrel rendezte meg pénteken a jótékony célú 3. Nagy Kalandnapot, melyen száz nagycsalád részére biztosítottak élményekkel teli kikapcsolódást.

Borsos Renáta

Fotó: Borsos Renáta/Napló

Az esemény ünnepélyes megnyitóján Jáger Balázs, az élménypark ügyvezetője és Kapot Ildikó, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) veszprémi elnöke köszöntötte a meghívott résztvevőket. Jáger Balázs úgy fogalmazott, örül annak, hogy három évvel ezelőtt megálmodták ezt a rendezvényt, amely az óta is töretlen népszerűségnek örvend. Az idén közel 600 főnek nyílt lehetősége, hogy a körülbelül ötvenféle játékban kipróbálja magát és élményekkel feltöltődve térjen haza.

Zsonglőrök tanították az érdeklődőket látványos mutatványokra
Fotó: Borsos Renáta/Napló

– Családi vállalkozásban tevékenykedünk, úgy gondoljuk, nagyon jó kapni, de még jobb adni. Mindig volt valamiféle jótékonysági rendezvényünk, hol a koraszülötteket, hol a kutyás mentőket támogattuk. Örömünkre szolgál, hogy egy nagyon jó együttműködésben a NOE-vel, meg tudtuk célozni a nagycsaládokat, biztosítva számukra, hogy felhőtlenül jól érezzék magukat nálunk. Mind az egyesület, mind a meghívottak részéről, nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk minden évben. Van ennek a napnak egy sajátos érzelmi töltete, ami jelentős pluszt ad számunkra. A családok egymás felé is jó szándékkal közelednek, mely érezhetően áthatja az egész napot. Kollégáim nevében mondhatom, kiemelten várjuk ezt a rendezvényt, hogy munkánkkal segítsük a nap sikerét. Az elmúlt évek tapasztalatából kiindulva, ebben a melegben leginkább a vizes játékainkat, mint a hófánk pályát, a vízi akadály pályákat és a tutajokat keresik. A játékos kedvűek szeretik még a kellemes árnyat adó erdőben a drótkötélpályát is- jegyezte meg Jáger Balázs.

Fotó: Borsos Renáta/Napló

A közkedvelt játékokon kívül igazi cirkuszi játszóház várta a jelenlévőket. Németh Gábor bűvész interaktív műsorával, a gólyalábasok és a zsonglőrök produkciójukkal egyértelműen feltették az i betűre azt a bizonyos pontot. A megannyi élményt kínáló napot, neves művészek előadásában, musicalest zárta.

Kapot Ildikó elmondta, Jáger Balázs és a Bakonyi Kalandpark a támogatásért a NOE részéről adható legnagyobb elismerésben, Aranybölcső Díjban részesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában