jobbá teszi mindennapjainkat

2018.11.18. 18:26

Új egészségközpont várja a veszprémieket

A minap átadott Partner Medical Magánorvosi Központ révén korszerű betegellátó egységgel gazdagodott megyeszékhely.

Leitner Vera

Szalay Zsolt és Porga Gyula az új magánorvosi központ egyik rendelőhelyiségében

Fotó: Balogh Ákos/Napló

– Amikor Veszprémben egy új vállalkozás kezdi bontogatni a szárnyait, az ünnep a tulajdonosoknak, de fontos, hogy ezt a városban is ünnepként éljük meg, különösen akkor, ha ez az új szolgáltatás a veszprémiek mindennapjait teszi jobbá – mondta el a Vörösmarty téren nyílt központ megnyitóján Porga Gyula polgármester.

Szalay Zsolt és Porga Gyula az új magánorvosi központ egyik rendelőhelyiségében
Fotó: Balogh Ákos/Napló

– Jó látni, hogy az állam és az önkormányzat által kínált lehetőségeket nem egyedül az államnak vagy az önkormányzatnak kell ellátnia, hanem létezik számos civil szervezet, és léteznek vállalkozások is, amelyek egyébként ezeket a klasszikus értelemben vett közfeladatokat magukra vállalják.

– Büszke vagyok arra, amit most bemutathatok önöknek, és magabiztos vagyok, mert elképzeléseimet megvalósulni látom, de egyben tanácstalan is, hiszen, bár túljutottunk a kezdeti nehézségeken, tudom, az igazi munka csak ezután kezdődik – foglalta össze avatóbeszédében Szalay Zsolt, a Partner Medical ügyvezető tulajdonosa, kiemelve, a járóbeteg-központban korszerű környezet, modern gyógyászati eszközök és tapasztalt szakorvosok várják a gyógyulni vágyókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában