hajó és motor

2019.01.23. 13:57

Az Év Párja 2018: átadtuk a díjakat a nyerteseknek

Szerda délután szerkesztőségünkben átadtuk Az év párja 2018 játékunk Veszprém megyei díjait.

veol.hu

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az átadón Néző László a Napló főszerkesztője köszöntötte a nyerteseket. Elmondta, hogy a Mediaworks Zrt. szervezésében 14 megyében indult játék Veszprém megyében is nagy siket aratott. Örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy a megyénkben 121 pár jelentkezett játékunkra, fotóikra mintegy 14621 szavazat érkezett. Említést tett róla, hogy a Napló rendszeresen indít nyereményjátékokat, jelenleg is zajlik a Tündérszépek nevezése, ahol szintén olvasóink dönthetnek az eredményről.

A nyertes pár boldogan vette át a nyereményét
Fotó: Penovác Károly/Napló

Az élen Hartmann Zoltán és felesége Anna végzett, 1061 szavazattal. Elmondták, hogy azért jelentkeztek erre a versenyre, mert szerették volna kipróbálni magukat és kíváncsiak voltak hányadik helyezést érhetik el. Életükben először nyertek, ezért is jelent sokat számukra ez az esemény. A nyertes képet a férj hajózási szeretet adta és teljesen spontánul készült.

A pár egy két személyes kétéjszakás félpanziós pihenést nyert a Hotel Bonvino Wine & Spa-ba, Badacsony első számú hoteljébe, ahol a helyi gasztronómia, bor és wellness nyújtotta kényeztetést élvezheti. Az év borszállodája a legjobb hely arra, hogy nyerteseink felfedezhessék a festői Balaton-felvidéket, átélhessék a Badacsonyt. Reméljük tényleg egy igazi második nászútban lehet részük.

Baloldalt Puchinger Richárd és felesége Anett a harmadik, jobboldalt Hartmann Zoltán és felesége Anna az első helyezettek. Középen Néző László a Napló főszerkesztője. Fotó: Penovác Károly/Napló

A második helyen 664 vokssal Budai Gergő és felesége Bianka futott be, nyereményük egy 15 ezer forint értékű kétszemélyes vacsora a Hotel Historia Malomkertben.

A díjátadáson nem tudtak részt venni, nyereményüket később vehetik át.

A harmadik helyezett Puchinger Richárd és felesége Anett lett, 491 szavazattal. Ők egy 10 ezer forint értékű kétszemélyes vacsora utalvánnyal lettek gazdagabbak, amit a Hangvilla Étteremben válthatnak be. Puchinger Richárd a Facebook-on talált rá felhívásunkra, de nem gondolta volna, hogy nyertesek között lehetnek.

A vagány fotót a motorok iránti rajongás inspirálta.

Gratulálunk nyerteseinknek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában