év párja és celebbaba

2019.01.21. 16:00

Ez érdekelte a Veszprém megyeieket a legjobban a múlt héten

Összegyűjtöttük, mely cikkeink voltak a legolvasottabbak január harmadik hetében.

Káptalanfai mészárlás: megszólalt az anya, az egyik testvér a tragédia helyszínén mutatta meg, mi történt

Január 11-én éjszaka érkezett a szörnyű hír, hogy kegyetlen leszámolás történt Káptalanfán. A tragédia után a támadás célpontjában lévő lány édesanyja és testvére is nyilatkozott riporterünknek. Az asszony felfoghatatlan borzalmakról beszélt, egyik fia a helyszínen, a házukban idézte fel a tragédiát.

Lajos, az asszony egyik fia megrendülten áll az udvaron az összeégett , véres bútorok között Fotó: Kovács Erika/Napló

Riadtan, még mindig a borzalmak hatása alatt húzódik meg a család egyik rokonuk házában, amikor ott jártunk. A tragédiáról itt olvashat bővebben >>>

Három kamasz is eltűnt Veszprém megyében az év első két hetében

Január 16-án írtunk róla, hogy három Veszprém megyei tizenévest is keres a rendőrség. Szerencsére azóta a legfiatalabb körözött azóta megkerült.

Beváltotta-e a reményeket a veszprémi kettős körforgalom?

Másfél hónapja, december elején adták át Veszprém belvárosában a kettős körforgalmat. Az azóta eltelt időszakban rengeteg kritika érte a beruházást, ezért megkérdeztük a szakembert, szerinte mennyire váltotta be a két körforgalom a hozzá fűzött reményeket.

Decemberre elkészült a belvárosi kettős körforgalom. A beruházás tavasszal indult, az építési munkálatok alatt több forgalmirend-változás, korlátozás volt az érintett szakaszon
Fotó: Pesthy Márton/Napló

A fejlesztéstől az önkormányzat azt várja, hogy a csomópontok áteresztőképessége növekszik, vagyis a körforgalmak befejezése után gyorsabban lehet áthaladni a belvároson – hangzott el 2018 februárjában, a kettős körforgalommal kapcsolatos munkálatokról tartott sajtótájékoztatón.

Kiderült, kik lettek az Év Párja játék győztesei

Több mint 14621 szavazat érkezett a veol.hu és a Napló által szervezett Év Párja versenyen induló friss házasokra. Játékunk sikere is mutatja, hogy nagy érdeklődés mellett mutatták meg boldogságukat országnak-világnak a szerelmesek. A megye számos pontjáról kaptunk esküvői fotókat, klasszikusokat és extrémebbeket is egyaránt.

A január 13.-án éjfélkor lezárt szavazáson a legtöbb, 1061 voksot megszerezve az utónászutat a badacsonyi Hotel Bonvino Wine & Spa szállodába Hartmann Zoltán és felesége: Anna nyerte meg.

Celebbaba érkezett

Vasárnap megszületett Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia. Életem legjobb napja ez! Ennél nagyszerűbb nem lehetne! Nyertünk, apa lettem, boldog vagyok!” – mondta Lékai a dán TV2 riporterének, Lars Bruun Mortensennek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában