küldöttgyűlés a városházán

2019.04.06. 11:09

Polgárőrség: mérlegen az elmúlt év

Meghatározó a polgárőrség Veszprém megye közbiztonságában, hangsúlyozta egyebek mellett Borbély Zoltán alezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közrendvédelmi osztályvezetője, a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség szakmai alelnöke a szövetség küldöttgyűlésén a veszprémi Városházán szombaton.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika/Napló

A reggeli órákban kezdődött találkozón mások mellett részt vesz Fellegi Norbert ezredes, megbízott Veszprém megyei rendőr-főkapitány, a rendőrkapitányságok vezetői és Dégi Zoltán, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóság igazgatója.

Fotó: Kovács Erika/Napló

A megjelenteket tájékoztatják a tavalyi pénzügyi helyzetről, az idei költségvetési tervről, majd az országos szövetségbe küldötteket választanak, elismeréseket adnak át, és megválasztják, illetve díjazzák az év polgárőrét.

Fotó: Kovács Erika

A megnyitó szép mozzanata volt, amikor egyperces felállással emlékeztek az elhunyt polgárőrökre, majd Borbély Zoltán szakmai alelnök kihangosított telefonon felhívta a kórházban Dézsi János megyei elnököt, aki köszönettel beszélt a polgárőrség munkájáról, családjaik támogatásáról, majd úgy fogalmazott, a továbbiakban is az eddigiekhez hasonló odaadással dolgozzanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában