elrendeződik a lépcsőházi gond

2019.07.12. 11:30

Lapunk segített közbenjárni az egyik veszprémi társasház problémájának megoldásában

Kertész Károlyné érdekes problémával kereste meg lapunkat a Stadion utca 17/B-ből. Egy újságcikket szeretett volna megjelentetni, mert nem sikerült érdemben intézkednie közös képviselőjüknek egy, a lépcsőházukban felszerelt villamossági dobozt illetően, melyből szivárog valamilyen kellemetlen szagú folyadék, ami állítása szerint veszélyes.

Molnár Sándor

Kertész Károlyné mutatja a lépcsőházban elhelyezett, problémás villamossági szerelvényt. A kifolyt olaj közvetlen veszélyt nem jelent, de a vele való érintkezést kerülni kell

Fotó: Molnár Sándor/Napló

Felkerestük a megadott címet, és lefényképeztük a problémás villamossági szerelvényt. Az E.ON veszprémi ügyfélszolgálatával történt egyeztetés után a társaság kommunikációs osztályához fordultunk, ahová elküldtük az eset rövid leírását és a helyszínen készített fotókat.

Kertész Károlyné mutatja a lépcsőházban elhelyezett, problémás villamossági szerelvényt. A kifolyt olaj közvetlen veszélyt nem jelent, de a vele való érintkezést kerülni kell
Fotó: Molnár Sándor/Napló

A másfél éve fennálló problémával kapcsolatban már másnap fontos híreket kaptunk. Varga Ivett, az E.ON Hungária Zrt. regionális kommunikációs szakreferense arról tájékoztatta lapunkat, hogy az általunk jelzett, illetve az ügyfelük által is bejelentett meghibásodás javítása jelentős bontási munkálatokkal jár majd, amely részben a lépcsőházat érinti, részben a külső környezetben zajlik majd.

Az ügyben az E.ON megkezdte az egyeztetést a közös képviselővel és rajta keresztül a lakókkal is, akik, ha elfogadják a szolgáltató javítási javaslatát, akkor a nyáron elvégzik a beavatkozást, és a munkálatok költségviselője az E.ON lesz. Fontos információ az ügyben, hogy a lépcsőházban kifolyt, barnás színű folyadék olaj, amely közvetlen veszélyt nem jelent, de a vele való érintkezést a fenti beavatkozásig kerülni kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában