programok

2019.09.10. 13:05

Családi napot szerveztek a pápai repülőbázison

Az MH Pápa Bázisrepülőtér dolgozóinak és egykori katonáinak szerveztek családi napot és bajtársi találkozót a repülőtéren, ahol színes programok, és repülős bemutatók várták a családokat.

Balogh Ákos

Az esős borongós időjárás ellenére számos érdeklődő látogatta meg a katonai szolgálatot teljesítő anyukák, apukák, gyerekek munkahelyét és tekintették meg azokat az eszközöket, a földön és levegőben is, melyekkel nap mint nap biztosítják a repülőtér működését és hajtanak végre repüléseket.

A bázisrepülőtér 2001-es megalakulása óta minden évben szerveznek Családi Napot, a stratégiai légiszállítási képesség beindulása után pedig közösen teszik ezt a bázison települő nemzetközi szervezettel. A rendezvények célja hogy a katonáknak és családjaiknak lehetőségük legyen egy kicsit kiszakadni a mindennapokból és kötetlenebb formában tudjanak együtt tölteni egy kis időt, megismerve azt a nem mindennapi, világszínvonalú munkát ami a repülőtéren zajlik.

Idén ezt számos statikus bemutató, hagyományőrző kiállítások, dinamikus földi és légi programok tették lehetővé, emellett pedig különböző játékok kínáltak tartalmas elfoglaltságot kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában