jótékonyság az "emberkékért"

2019.11.25. 16:00

Gazdabál Füreden: kórházi gyermekosztályt támogatnak

A veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház gyermekosztályán működő „Emberkék” Alapítványt támogatják a gazdabállal, amit a Veszprém Megyei Gazdakörök Szövetsége (VMGSZ) Balatonfüreden, az Anna Grand Hotelben szervezett meg november 23-án, szombaton. Az est házigazdája Győrffy Balázs, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Országos Szövetsége (MAGOSZ) Veszprém megyei elnöke volt.

Kovács Erika

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotó: Nagy Lajos/Napló

A VMGSZ harmadik alkalommal szervezte meg a megyei gazdabált, amit megnyitott, illetve a 180 vendéget köszöntötte Jakab István az Országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke, Kis Miklós Zsolt, az Agrárminisztérium államtitkára, Takács Szabolcs, a Veszprém Megyei Kormányhivatal vezetője.

 

 

A szervezők kiemelt célnak jelölték meg, hogy az est bevételéből karitatív tevékenységet támogatnak. Ezúttal a veszprémi kórház gyermekosztályán működő „Emberkék” Alapítvány támogatása mellett döntöttek, amely segíti, illetve támogatja a fekvő és járó betegek gyógyulását, a körülményeiket, valamint a krónikus beteg gyermekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában