rezsi

2020.03.19. 11:00

Otthonról fizethetők a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. (VKSZ) távhőszámlái

Elektronikusan is lehet rendezni a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. (VKSZ) távhőszámláit a Díjnet oldalon keresztül.

Napló

Forrás: pixabay.com

A kialakult járványügyi helyzetben különösen hasznos szolgáltatás, ha otthonról intézhetik az állampolgárok a számla kifizetését, hívta fel a figyelmet közleményében a VKSZ Zrt.

– Idén február 21-től minden érintett ügyfelünknek lehetősége nyílik a VKSZ Zrt. által kiállított távhőszámlákat a Díjnet rendszerén keresztül kiegyenlíteni. Ehhez egy saját Díjnet felhasználói fiók létrehozására van csak szükség a szolgáltatás oldalán, majd abba belépve, a számlakibocsátóknál kell kiválasztani a VKSZ Zrt.-t – írta közleményében a társaság. A szolgáltatás használata ingyenes. A fizetési tranzakciós díjakat az ügyfél bankszámlacsomagjának kondíciói határozzák meg. A számlák fizetésére számos lehetőséget biztosít az oldal, tették hozzá.

A VKSZ Zrt. arra is felhívta a figyelmet, amennyiben valaki a távhőszolgáltatás díját eddig e-számlán intézte, annak is váltania kell a Díjnet rendszerére, mert a korábbi központon keresztül történő elektronikus számlafizetési lehetőség 2020. április 30-ával megszűnik.

A veszprémi közüzemi társaság a számlák elektronikus rendezésének népszerűsítéséért nyereményjátékot hirdet, és egy tabletet, egy okostelefont, valamint egy okosórát sorsol ki az oldalon fiókot nyitó és ott a VKSZ Zrt.-t számlakibocsátóként választó ügyfelei között.

A nyereményjátékon automatikusan részt vesz minden Díjnetre újonnan regisztráló, valamint ott már saját fiókkal rendelkező, de a VKSZ Zrt.-t számlakibocsátóként most kiválasztó fogyasztó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában