Változó piaci nyitva tartás, készülés az érettségire- Csütörtöki híreink a koronavírussal kapcsolatban Veszprém megyéből

Hetek óta a koronavírus-járvánnyal és a megelőzésére tett intézkedésekkel van tele a sajtó. Összeszedtük a témához kapcsolódó csütörtöki Veszprém megyei híreket.

Az adományt Tósoki Imre polgármesternek Kondor Anna, a BFFE elnöke, Peleskey Ákos, a szervezet titkára, és Garam Judit, a Nubu képviselője adta át a közelmúltban

Továbbra is 50 fertőzött van a megyében

A koronavirus.gov.hu tájékoztatása szerint péntek reggel 50 fő az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma Veszprém megyében.

Országosan 2383 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 11 idős krónikus beteg. Ezzel 250 főre emelkedett az elhunytak száma, 401-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból.

Online tanórákon és egyénileg készülnek a Veszprém megyei diákok az érettségire

Az érettségire készülő diákok és tanáraik részéről nagyfokú kreativitást, empátiát, türelmet igényel ez az időszak. A teljes cikket ide kattintva olvashatják.

Csak a sürgős eseteket látják el a fogászok

A fogászatok a járvány kitörése után szinte egyik pillanatról a másikra részlegesen leálltak. A teljes cikket ide kattintva olvashatják.

Tartós élelmiszerrel és higiéniai cikkekkel is segítenek a zircieknek

Az intézmény munkatársai készítik a szájmaszkokat a Segítő Kezek Háza foglalkoztatótermében. Balról Kajtárné Kovács Éva, Kerkápoly Alexandra és Rottenbücher Nóra Fotó: Kelemen Gábor

A Zirci Járási Szociális Szolgáltató Központ Ady Endre utcai épületében szájmaszkokat varró „műhellyé” alakult át a veszélyhelyzet kihirdetése után a foglalkoztatóterem. A teljes cikket ide kattintva olvashatják.

Sokan teszik át jövőre a nagy napot – Az esküvőszervező tanácsai

Januárban még rekordszámú házasságkötést jósoltak az idei évre, sajnos azonban áprilisra – a koronavírus-járvány miatt – teljesen megváltozott a helyzet. A teljes cikket ide kattintva olvashatják.

Változtattak a várpalotai vásárcsarnok látogatási rendjén

Szerdától lépett életbe a várpalotai piacra vonatkozó polgármesteri rendelet
Fotó: Szabó Péter Dániel

A helyi piac-csarnokot reggel hét és kilenc óra között csak a 65. életévüket betöltött személyek látogathatják – olvasható a szerdán hatályba lépett polgármesteri rendeletben. A teljes cikket ide kattintva olvashatják.

Fertőtlenítőt és maszkokat adományozott a Balaton-felvidéki Fejlesztési Egyesület Tihany önkormányzatának

Egymillió forint értékben kézfertőtlenítőt és textil szájmaszkot adományozott a Balaton-felvidéki Fejlesztési Egyesület (BFFE) tihanyi szekciója a helyi önkormányzatnak. A teljes cikket ide kattintva olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában