Tihanyból küldtek húsvéti ajándékot a veszprémi kórház nővéreinek

Olyan tihanyi kozmetikumokat kaptak a megfeszített tempóban dolgozó nővérek, amelyek az otthoni pihenésüket is szolgálhatják, közölte Éskovács Péter, az akció egyik szervezője.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika/Napló

- Járvány idején mindenkinek többet kell kezet mosnia. A fertőtlenítőszerek erősen igénybe veszik a bőrt. Ezért olyan kézápolószereket küldtünk a nővéreknek, amelyek megvédik a bőrüket ezekben a nehéz időkben is – mondta Bittmann Szilárd, a felajánló vállalat ügyvezetője. A kozmetikumokat gyártó cég nem csak a kórházba küldött ajándékokat, de több száz szappannal támogatta Füred Kapitány, a balatoni mesehős mostani akcióját is. Ebben a gyermekek figyelmét játékos módon hívják fel a kézmosásra.

Éskovács Péter hozzátette: sok szappan, játék, ruha jutott el olyan településekre is, ahol sok hátrányos helyzetű gyermek él. A szervezők kiemelték, most azt tartják a legfontosabbnak, hogy minden gyerek maradjon otthon! A nekik kitalált mesehős is ezt teszi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában