összefoglaló

2020.05.04. 16:00

Mentőhelikopter Devecserben, bővítik a déli elkerülőt, vírustesztek a megyében – a múlt hét legolvasottabb hírei

Az elmúlt hét legfelkapottabb hírei – jellemzően az elmúlt időszakra -, a koronavírushoz-járványhoz kapcsolódtak. A legolvasottabb cikkek között helyet kapott még a veszprémi déli elkerülő építése és egy baleset is.

veol.hu

A képet egy olvasónk küldte a baleset helyszínéről

Bekeményített hat balatoni település, közös közleményt adtak ki

Ábrahámhegyen, Badacsonytomajon, Badacsonytördemicen, Balatonrendesen, Nemesgulácson és Szigligeten összehangolt korlátozó intézkedéseket vezettek be a május 1-ei hosszú hétvégére. A hat település ingatlantulajdonosai arra kértek minden, a településeken ingatlannal nem rendelkező kirándulót, hogy a hétvége ideje alatt ne látogassanak el településeikre. Teljes cikkünket itt olvashatja.

Mentőhelikopter szállított kórházba egy fiatal fiút Devecserről

A képet egy olvasónk küldte a baleset helyszínéről

Mentőhelikopter érkezett egy 16 éves fiúhoz, akit személyautó ütött el Devecserben kedd délelőtt, közölte Nagy Judit megyei sajtóreferens. A fiú állapotáról nem érkezett jelentés. Teljes cikkünket itt olvashatja.

Ezeken a Veszprém megyei településeken fognak koronavírustesztet végezni

Május 1-től közel 18 ezer fő bevonásával országos vizsgálatsorozat indul hazánk négy orvosokat képző egyeteme – a Semmelweis Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem – és a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) közreműködésével. A felvételre kijelölt személyek közvetlen értesítést, felkérő levelet kapnak Ügyfélkapun, telefonos megkereséssel vagy postai úton. Teljes cikkünket itt olvashatja.

Fotó: KSH

Változik a forgalmi rend a 8-as számú főúton Veszprémben

Megkezdődött a Veszprém déli elkerülő négysávossá bővítése, emiatt az új Budapesti csomópontnál május 4-től július végéig lezárják a 8-as számú főút Körmend felé vezető oldalán a külső sávot mintegy 1,3 km hosszban. Teljes cikkünket itt olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában