a kapualjban köszöntötték őket

2020.05.31. 15:00

Platós autón, lufibohóccal érkezett a meglepetés a márkói gyerekekhez

A járványveszély miatt idén nem rendezték meg a már hagyományos gyermeknapot a faluban. Viszont a rendkívüli helyzethez alkalmazkodva különleges meglepetést talált ki az önkormányzat a településen élő mintegy négyszáz 14 év alatti gyermek megajándékozására.

Molnár Sándor

Fotó: Molnár Sándor/Napló

– Eddig mindig mi hívtuk meg a gyerekeket a kultúrotthonhoz, most a rendkívüli helyzetben a falu vezetése úgy döntött, hogy mi megyünk ki a gyerekekhez, és egy jégkrémmel, illetve a lufibohóc által hajtogatott lufival kedveskedünk nekik – fogalmazott Hartmann Antal.

A polgármester elmondta még, hogy a feldíszített teherautót egy helyi vállalkozó, Török Zoltán ajánlotta fel és vezette személyesen az akció során.

A jégkrémeket szintén egy márkói vállalkozás jóvoltából, Ernyeiné Happ Anna felajánlásának köszönhették.

Az útvonalat előre kiszórólapozták, így szombaton délután a polgármester megafonos hívó szavára már saját otthonaik előtt sorakoztak a márkói gyerekek, a szüleikkel.

Horváth Csaba lufibohóc a jégkrémek mellé egy-egy kardot, cicát, kutyát vagy szívecskét hajtogatott az apróságoknak, akik örömmel fogadták a meglepetéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában