kiválás és beolvadás

2020.05.29. 13:52

Szervezeti változások a Pannon Egyetemen

A zalaegerszegi gazdálkodási karral bővül a Pannon Egyetem, a keszthelyi Georgikon kar kiválik az intézményből.

Balla Emőke

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Gelencsér András, a Pannon Egyetem rektora és Csillag Zsolt kancellár pénteken rendkívüli egyetemi körlevélben tájékoztatta a felsőoktatási intézmény polgárait, hogy az Országgyűlés elfogadta a Nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény, valamint egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot. A törvény a következő bekezdésekkel egészül ki: 2020. július 31-én a Pannon Egyetem Georgikon Kara a Pannon Egyetem szervezetéből kiválik és a Szent István Egyetem szervezetébe olvad be. Ugyanakkor a Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Kara (Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg) a Budapesti Gazdasági Egyetem szervezetéből kiválik és a Pannon Egyetem szervezetébe olvad be.

A Pannon Egyetem vezetői mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az átadás-átvétel a rendelkezésre álló rendkívül rövid idő ellenére a működés folyamatosságának fenntartása mellett, lehetőség szerint zökkenőmentesen valósuljon meg, fogalmazott a rektor és a kancellár. A végrehajtással kapcsolatos feladatokról, és a tudomásukra jutó információkról folyamatosan tájékoztatják az érintett szervezeti egységek vezetőit, a munkatársakat és a hallgatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában