Összefogás Valentináért

2020.08.01. 20:00

Élményautózással támogatták a lesencetomaji fiatal lány gyógyulását

Tapolcai és megyénkben élő autóversenyzők fogtak össze egy családnak segítve, hogy több száz lóerős Ladával, Mercedesszel, Fiattal, BMW-vel, Trabanttal driftelve emlékezetes perceket is szerezzenek az anyósülésen helyet foglaló adományozóknak.

Tóth B. Zsuzsa

Az eső áztatta pálya igazán kedvező terepet jelentett a driftelő, szlalomozó autósoknak

Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

A kezdeményezésnek akkora sikere volt, hogy estig sorra sem került minden kalandvágyó utas.

Az élményautózás egyik szervezőjétől, Virág Bélától megtudtuk, hogy a Lesencetomajon élő, öt éve egy autóbalesetben vétlen utasként koponyasérülést szenvedő fiatal lány, Hoffmann Valentina gyógyulását szerették volna segíteni az akcióval. Valentina a baleset óta folyamatosan ápolásra, kezelésre szorul. A jótékony célú rendezvényen befolyt mintegy másfél millió forintos összeg a járást segítő úgynevezett robotterápia költségeit segít fedezni a családnak.

Az eső áztatta pálya igazán kedvező terepet jelentett a driftelő, szlalomozó autósoknak Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Az adományozók segítségükért cserébe tehettek egy-egy kört a profi sofőrök mellett ülve a szlalomozó, driftelő gépkocsikban. A szülők hálásan köszönik mindenkinek a segítséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában