riasztások

2020.08.19. 16:00

Kidőlt fákkal és iszappal is birkóztak a tűzoltók Veszprém megyében

Az előző napi vihar okozta károk elhárítása adott feladatot a tűzoltóknak kedden is. Három fakidőléshez, egy vízeltávolításhoz vonultak a tűzoltók, egy esetben pedig nagy mennyiségű hordalékot kellett az úttestről eltávolítani.

Forrás: illusztráció

Balatonalmádiban, a Bajcsy-Zsilinszky utcában, Balatonakarattyán, a Nyírfa utcában, valamint Nóráp település közelében is fa dőlt meg, vagy dőlt az úttestre, ezzel forgalmi akadályt képezve – közli honlapján a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Nóráp mellé a pápai, a Balaton-parti településekre a balatonfűzfői hivatásos egységek vonultak és végezték el a műszaki mentést.

Balatonakarattyán, a Toldi Miklós utcában kellett szivattyúval vizet eltávolítani Balatonfűzfő hivatásos tűzoltóinak egy családi ház pincéjéből. A badacsonytomaji hivatásos tűzoltókat pedig a település Füredi útjára riasztották, mert az eső nagy mennyiségű hordalékot és iszapot hordott az úttestre. A hordalék egy részét egy rakodógép eltávolította, az egység síkosságmentesítést végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában