Évforduló

2020.09.28. 11:00

Negyvenéves lett a Magyar Vöröskereszt lesenceistvándi alapszervezete

A 40. évfordulót a helyi kultúrházban ünnepelték.

Tóth B. Zsuzsa

Forrás: pixabay.com

Az eseményen Nemesné Szabó Rózsa alapszervezeti titkár köszöntötte a jelenlévőket, majd Baráth Gábor, a Vöröskereszt Veszprém megyei igazgatója méltatta az önzetlenül segítőket.

Orbán Andrásné önkormányzati képviselő megosztotta a gondolatait a hallgatósággal, ezt követően pedig a Vöröskereszt lesenceistvándi szervezete megköszönte mindazon tagok munkáját, akik az alapítók között voltak, s jelenleg is aktívak.

Az emléklapokat Orbán Andrásné, Baráth Gábor és Nemesné Szabó Rózsa adta át. Elismerték Ács Józsefné, Bogdánné Gróf Margit, Boronyákné Papp Margit, Ézsi Lajosné, Gelencsér Józsefné, Kiss Lajosné, Molnár Tiborné és Nyirő P. Andrásné tevékenységét. Az alapítók nevében Boronyákné Papp Margit mondott köszönetet.

Az ünnepségen közreműködött Nédó Olga Kölcsey- és Prima-díjas hegedűművész, a Vöröskereszt kulturális és jószolgálati nagykövete, illetve verssel Szabó Imre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában