minden támogatásra szükség van

2020.11.20. 17:42

Adománnyal segítette a családsegítő központ munkáját egy veszprémi cég

Élelmiszerekből, tisztálkodószerekből és vitaminkészítményekből álló adományt adott át a Veszprémi Családsegítő Központnak a Vitaking csapata a napokban.

Horváthné Kecskés Diána intézményvezető az adományokkal

Forrás: Vitaking

A koronavírus-járvány második hullámának következtében nagyon sok ember került nehéz helyzetbe, rengetegen elvesztették a munkahelyüket és ezzel együtt a megélhetésüket is. Ezért a cég munkatársai az elmúlt pár hétben élelmiszert, tisztítószert és olyan tárgyi adományokat gyűjtöttek, amivel a nehéz helyzetbe került családok életét tudják megkönnyíteni a Veszprémi Családsegítő Központ munkatársai.

A mostani helyzetben még fontosabb immunrendszerünk megfelelő és hatékony működése, mint általában, ezért hetven darab multivitamin-készítményt is vittek a családsegítő központnak, hogy ezzel is hozzájárulhassanak a rászoruló családok egészségének megőrzéséhez.

Horváthné Kecskés Diána intézményvezető köszönetét fejezte ki az adományért. Mint mondta: a cég tavasszal is egy nagyon nehéz helyzetben segített, és most szintén rendkívül nehéz helyzetben vannak a rászoruló családok.

Horváthné Kecskés Diána intézményvezető az adományokkal Fotó: Vitaking

Az intézmény munkatársai azért dolgoznak nap mint nap, hogy jobbá tegyék ezeknek a családoknak az életét, és segítsék őket. A jelenlegi helyzetben a szokásos bevásárlóközpontokban zajló gyűjtésüket sem tudják kivitelezni, így még nagyobb szükségük van a segítségre. Kérik, hogy aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy segíthet, keresse fel akár őket, akár a lakóhelyén található bármelyik karitatív szervezetet/alapítványt, és segítsen, ahogy tud, hiszen minden apró támogatás rengeteget számít ezeknek a családoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában