meghatódva fogadta az adományt

2020.12.22. 17:30

Leégett egy ügyész háza Badacsonytördemicen, segítettek a kollégái

Összefogtak Kantné dr. Pandur Erzsébet nyugdíjas munkatársuk megsegítéséért a Veszprém megyei ügyészség dolgozói, tudtuk meg Gulyás Ildikó Veszprém megyei főügyészségi szóvivőtől.

Kovács Erika

A pénzadományt Kantné dr. Pandur Erzsébet nyugalmazott ügyész részére dr. Fülöp Renáta főügyészségi ügyész, az Ügyészek Országos Egyesülete Veszprém Megyei Tagozatának tagozatvezetője adta át

Fotó: Veszprém Megyei Főügyészség

Leégett a nyugdíjas ügyész kollégájuk háza Badacsonytördemicen nemrég, kollégái, a Veszprém megyei ügyészségi dolgozók 150 ezer forintot juttattak el volt munkatársukhoz, amelyet az Ügyészek Országos Egyesületének megyei tagozata, valamint a szakszervezet helyi alapszervezete további 40 ezer forinttal kiegészített.

A károsult meghatódva fogadta, hogy kollégái a nyugdíjba vonulása után sem feledkeztek meg róla, és nehéz helyzetében együtt éreztek vele.

A pénzadományt Kantné dr. Pandur Erzsébet nyugalmazott ügyész részére dr. Fülöp Renáta főügyészségi ügyész, az Ügyészek Országos Egyesülete Veszprém Megyei Tagozatának vezetője adta át.

A pénzadományt Kantné dr. Pandur Erzsébet nyugalmazott ügyész részére dr. Fülöp Renáta főügyészségi ügyész, az Ügyészek Országos Egyesülete Veszprém Megyei Tagozatának tagozatvezetője adta át Fotó: Veszprém Megyei Főügyészség

A történtekről megírtuk, kigyulladt december 5-én hajnalban egy badacsonytördemici ház, ahol egy mozgáskorlátozott férfit a rendőrök menekítettek ki az égő épületből. A tüzet a tűzoltók eloltották, a férfi és felesége nem sérült meg, de házuk átmenetileg lakhatatlan lett, berendezési tárgyaik jórészt megsemmisültek, és megrongálódott a tető is. A nyugdíjas házaspár albérletben lakik a helyreállítás alatt.

https://www.veol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/eletet-mentettek-a-badacsonytomaji-rendorok-otthon-nelkul-maradt-egy-idos-mozgaskorlatozott-par-4239733/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában