kinek kedvezett a szerencse?

2021.01.30. 07:00

Kisorsolták a Mozaikkereső játék értékes fődíjait

Pénteken a Napló-szerkesztőségben sorsolták ki azokat a szerencsés játékosokat, akik megnyerték Mozaikkereső játékunk fődíjait.

Horváth Virág

20210129 Veszprém Mozaikkereső játékunk fődíjának, a két személygépkocsinak a sorsolása a Napló szerkesztőségében. A sorsolást Szarka Márton egyetemista diákmunkás végezte, jelen volt Bogdán Katalin marketing koordinátor (fekete felső) és Őze Éva közjegyző (világos felső) Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

Hűséges előfizetőink számára indítottuk el tavaly is a Mozaikkereső játékunkat, most szintén hatalmas érdeklődés övezte a nyereményjátékunkat, melyben a 19 megyei napilap olvasói, előfizetői vehettek részt. Csütörtökön már kisorsoltuk a megyei díjakat, a játék sorsolása pedig pénteken folytatódott: gazdára talált a két Toyota Yaris Hybrid személygépkocsi.

Szarka Márton diákmunkás sorsolt
Fotó: Penovác Károly/Napló

Összesen közel százezer levél, egészen pontosan 97 549 játékszelvény érkezett a napilapokhoz sorsolásra a Napló, a Fejér Megyei Hírlap, a Vas Népe, a Zalai Hírlap, a Dunaújvárosi Hírlap, az Új Dunántúli Napló, a Tolnai Népújság, a Somogyi Hírlap, a Nógrád Megyei Hírlap, a Petőfi Népe, az Új Néplap, a Békés Megyei Hírlap, a Heves Megyei Hírlap, a 24 óra, a Hajdú-Bihari Napló, a Kelet-Magyarország, az Észak-Magyarország, a Délmagyarország és a Kisalföld olvasóitól.

Fotó: Penovác Károly/Napló

A játékban azok nyerhettek, akiknek előfizetésük volt 2020 decemberében és 2021 januárjában, továbbá a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve beküldték azt a megadott címre. A fődíjakat, vagyis a két Toyota Yaris Hybrid személygépkocsit a Zalai Hírlap előfizetője, Románivits Gábor Berzencéről, illetve a Fejér Megyei Hírlap előfizetője, Geda Györgyné Székesfehérvárról nyerte meg. Gratulálunk a nyerteseknek, köszönjük, hogy velünk játszottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában