virtuális szakkiállítás

2021.01.22. 11:00

Online térben az Educatio

Idén január 21. és 23. között tartják a virtuális Educatio szakkiállítást, amelyen a Pannon Egyetem is képviselteti magát, a felsőoktatási tanulmányokra jelentkezni legkésőbb február 15-éig lehet.

Horváth Virág

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A korlátozások miatt online platformra költözött a továbbtanulók nagyrendezvénye, ám, mint azt a szervezők mondják, ez a kihívás egyben új lehetőségeket is hoz. A 21. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást január 21–23. között rendezik meg, a megvalósítás céljából egy úttörő, többnyelvű virtuális expóprogramot hoztak létre. Az eseményen egyszerre 51 felsőoktatási intézménytől szerezhetnek be információkat az érdeklődők, ami minden bizonnyal elősegíti a továbbtanulási döntéseket február 15-ig. A Pannon Egyetem mind az öt karral és összes képzési helyével képviselteti magát az idei Educatión. Gyakran ismételt kérdésekre is választ kaphatnak az érdeklődők, de élő chatben és zoom meetingen keresztül is kérdezhetik az egyetem oktatóit és hallgatóit a képzésekről, valamint a hallgatói életről.

– Szinte az összes hazai egyetem, illetve felsőoktatási intézmény egyszerre jelenik meg csütörtöktől szombatig az online térben, gyakorlatilag olyan, mintha egy óriási nyílt napot tartanánk. Harminckét hazai és 19 külföldi egyetem standját lehet meglátogatni – tájékoztatott Maszlavér Gábor főszervező. A kiállítók soraiban megjelennek továbbá felnőtt- és szakképző helyek, nyelvtanulási és ösztöndíjprogramok, diákmunka-közvetítők, állami nagyvállalatok és multinacionális cégek.

A rendezvény minden látogató számára ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában