8270 játékszelvény

2021.02.08. 17:30

Átadtuk a nyereményeket a Mozaikkereső játék nyerteseinek

A közelmúltban sorsoltuk ki Mozaikkereső játékunk díjait, így gazdára talált egy egymillió forint értékű bevásárlókártya, egy LED-tévé, egy laptop, egy álló porszívó, illetve egy tablet is.

Horváth Virág

Mind az öt Mozaikkereső játék nyertes átvehette nyereményeit

Fotó: Penovác Károly/Napló

Veszprém megyei nyertesek közül tegnap mind az öt szerencsés átvehette a nyereményét Balla Emőke főszerkesztőtől a Napló megyeszékhelyi szerkesztőségében.

Balla Emőke, a Napló főszerkesztője köszöntőjében elmondta, közel százezer, egészen pontosan 97 ezer 549 játékszelvény érkezett a megyei napilapokhoz. A Naplóhoz beérkezett 8270 játékszelvényből öt szerencsés nyertest sorsoltak ki.

Mind az öt Mozaikkereső játék nyertes átvehette nyereményeit
Fotó: Penovác Károly/Napló

A LED-tévét özvegy Fódi Gyuláné nyerte Döbröntéről, akinek az ajándékát lánya vette át. – Anyukám 82 éves elmúlt, nagyon rosszak a lábai, ezért jöttem én a nyereményéért. Nagyon szeretni nézni a tévében a híradót és a természetfilmeket, de sajnos már harminc éve egy elég rossz állapotú készüléket kell néznie. Amikor meglátta a nevét a nyertesek között a Naplóban, rögtön felhívott engem, és megkérdezte, mi az a LED-tévé. Nagyon örült a nyereményének, már ezer éve a Napló előfizetője, és most nyert először életében – mondta el Pillerné Fódi Ilona, Fódi Gyuláné lánya.

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az egymillió forint értékű Edenred kártyát Bauernhuber József nyerte Herendről. Elmondta, harminchárom évvel ezelőtt költözött Herendre családjával, egy akkor még új építésű házba, és lakásfelújításra szeretné fordítani a most nyert összeget.

Fotó: Penovác Károly/Napló

A laptopot Horváth Lajos nyerte Takácsiból, aki már az átadón is tudta, hogy a készüléket felesége, a 74 éves Horváth Lajosné Gyöngyi fogja használni. – Szeretek az interneten országos híreket olvasni, vagy kézimunkákról, sütésről-főzésről szóló videókat nézni. Volt már olyan étel, amit a videómegosztó oldalról tanultam meg főzni – tette hozzá.

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az álló porszívót Erdélyi Dánielné Pápáról, a tabletet pedig Bógor István nyerte Sümegről.

Fotó: Penovác Károly/Napló

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában