Erősödő helyi vállalkozások

2021.02.27. 07:00

Új traktorral és fűnyíróval szépítik Sólyt

A Magyar falu program segítségével, közterület-karbantartást szolgáló eszközbeszerzés keretében nyert Sóly önkormányzata több mint 13 millió forintot, amelyből traktort és fűnyírót szereztek be, a gépeket pénteken adták át.

Juhász-Léhi István

20210226 Sóly Magyar Falu Program keretében traktort kapott a település Gyarmati Tünde Royal-Kert Kft. marketingvezető, Ovádi Péter országgyűlési képviselő, Kaptúr József polgármester, Szabó László, Szabó Kerttechnika cégvezető Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az ünnepélyes eseményen Kaptur József, Sóly polgármestere arról beszélt, hogy fejlődik és fejlődni akar a település, és ebben számíthatnak országgyűlési képviselőjük, Ovádi Péter segítségére is. A településvezető hangsúlyozta, hogy az új eszközök nagy hasznukra lesznek, hiszen a napokban csak fűnyírásra fizettek ki több mint félmillió forintot.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő és Kaptur József polgármester az átadás alkalmával
Fotó: Penovác Károly/Napló

Ovádi Péter országgyűlési képviselő az átadóünnepségen elmondta: a Magyar falu program azért indult útjára, hogy a vidéket fejlesszék.

– Sóly a legékesebb bizonyítéka annak, hogy ha egy kistelepülés kitalálja, hogy milyen úton szeretne haladni, akkor azt tudjuk támogatni. Ebben a programban a településen ez lesz immár a negyedik sikeres pályázat – jelentette ki a térség országgyűlési képviselője.

Emlékeztetett, hogy nemrég elkészült az Erdőalja utca aszfaltozása, és örömét fejezte ki annak kapcsán is, hogy térségi vállalkozások szerezték be és hozták Sólyba az eszközöket, amelyekkel a helyiek erősödhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában