Folyamatos az oltás a zirci kórházban

A Zirci Erzsébet Kórház-Rendelőintézet az Operatív Törzs által kijelölt oltóközpont, melyhez a nappali kórházuk biztosítja a mindenre kiterjedő ideális feltételeket, tájékoztatta lapunkat Vermes Tamás főigazgató.

Müller Anikó Hanga

Vermes Tamás is részt vesz az oltás előtti vizsgálatban, az oltást – balról – Valler Ilona és Kuzman Ágnes végzi

Fotó: Müller Anikó Hanga

Folytatódik az egészségügyi dolgozók második körös és a háziorvosok által berendelt páciensek oltása, a főigazgató maga is részt vesz e munkában.

– A mai napon 152 oltakozót várunk a városból és a zirci járás területéről. Tíz háziorvosi körzet tartozik az oltópontunkhoz, a háziorvosoknak van egy bizonyos kontingensük, mellyel élhetnek, s mi az oltással tehermentesítjük őket. Kórházunkban kevés az orvos, két nyugdíjas orvos kollégánkat mentesítjük az oltandókkal való közvetlen kontaktustól, illetve folyamatos a rendelőintézetben a járóbeteg-ellátás, és az osztályokon is szükséges állandó orvosi jelenlét. Ezért én is részt veszek az oltakozók oltás előtti elővizsgálatában – mondta el a főigazgató.

Vermes Tamás is részt vesz az oltás előtti vizsgálatban, az oltást – balról – Valler Ilona és Kuzman Ágnes végzi Fotó: Müller Anikó Hanga

Az oltást január eleje óta folyamatosan végzik, szervezését Valler Ilona ápolási igazgató irányítja, aki kezdettől fogva maga is olt, helyettesével, Kuzman Ágnessel együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában