Díjazták a pápai diákok rajzait a rendőrség pályázatán

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság Így közlekedtek ti! címmel hirdette meg közlekedésbiztonsági gyermekrajzpályázatát alsó és felső tagozatos diákok, valamint óvodások számára.

Polgár Bettina

A rajzokat a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola aulájában állították ki

Forrás: Rendőrség

A rajzoknak a biztonságos és szabályos közlekedést kellett ábrázolniuk témakörmegkötés nélkül, valamint az elkészítés technikáját is szabadon választhatták meg a gyermekek – tudtuk meg Császárné Elek Veronika címzetes rend­őr alezredestől. Kiemelte, a pályázati lehetőségről a Pápai járásban működő valamennyi általános iskolát és óvodát tájékoztatták, hiszen az a céljuk, hogy a balesetek megelőzése érdekében minél több csatornán szólítsák meg a fiatalokat.

– A beérkező alkotások közül kategóriánként az első három helyezett rajzot díjaztuk. A Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság támogatásával tanszerekből, rajzeszközökből, édességekből és a láthatóságot segítő eszközökből állítottunk össze ajándékcsomagot a nyerteseknek. Ezenfelül a legtöbb rajzot beküldő iskolai osztályt és óvodát is díjaztuk – mondta Császárné Elek Veronika.

A rajzokat a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola aulájában állították ki Fotó: Rendőrség

A rajzokat a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola aulájában állították ki, ahol azok bárki számára megtekinthetők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában