Márki-Zay Péter Tapolcán járt

Az ellenzéki előválasztás apropóján szervezett országjáró körútján a városba is ellátogatott Hódmezővásárhely független polgármestere, Márki-Zay Péter.

Tóth B. Zsuzsa

Márky-Zay Péter a tapolcai polgárokkal is találkozott, meghallgatta problémáikat

Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnökét és miniszterelnök-jelöltjét Rig Lajos országgyűlési képviselő mutatta be a sajtónak. A vendég elmondta, amerre járt, a lakossággal beszélgetve mindenhol hasonló problémákkal találkozott.

- A két fordulós ellenzéki előválasztás nagyszerű alkalom az ország jó irányba történő fordítására. Sajnálom, hogy nem lesz a 106 körzet mindegyikében második forduló; szeretnénk, ha mindenütt tolonganának a jobbnál jobb ellenzéki jelöltek és közülük a lakosság választhatná ki a legalkalmasabbat. Itt Rig Lajos lehet az, aki már bizonyította, hogy alkalmas rá, hiszen egyszer már tudott itt győzni. A hat ellenzéki pártot támogatom, csak ezek tudják leváltani a Fideszt. Hiteles jelöltek és ütős program kell.

Márki-Zay Péter a tapolcai polgárokkal is találkozott, meghallgatta problémáikat
Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Márki-Zay Péter hozzátette: Hódmezővásárhelyen feltárták és nyilvánosságra hozták a visszaéléseket. Ott már nem fizetik az ország legmagasabb építményadóját, ingyen utaznak az autóbuszon, zöldebb városban élnek, ahol a polgármester és a képviselők is szemetet szednek, fát ültetnek, füvet nyírnak, ha kell. Ő ezt a kultúrát szeretné meghonosítani Magyarországon.

- A hat párt végezze el a saját feladatát, de mi – azok is, akik korábban a Fideszre szavaztunk – szeretetben fogjunk össze, és változtassuk meg hazánk sorsát, mert ebből a gödörből, amibe az ország került, a kiút nem jobbra, vagy balra van, hanem felfelé – mondta Márki-Zay Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában