Új elnököt választott a balatonfüredi klub

Dörmer Juditot választották meg elnöknek a Balatonfüred Lions Club (BLC) tagavató és tisztújító ünnepségén a hétvégén. Az elnöki megbízatás a szabályzat szerint egy évre szól. A klubot két éve hozta létre Horváth Ágnes alapító elnök.

Kovács Erika

Fotós: Fotó: Penovác Károly Veszprém Megyei Napló

Győri Anita, a BLC leköszönő elnöke az elmúlt egy évről elmondta: részt vettek a Petőfi Színház felkérésére a Lélektől lélekig című érzékenyítő fesztiválon. Az önkormányzat szervezésében a pandémia alatt maszkokat szállítottak ki a lakosságnak, és anyagilag is támogatták a város védekezési programját.

Tavaly augusztusban kézműves-foglalkozást tartottak az Eötvös-iskola nyári napközis tanulóinak, majd szüretkor a helyi Gyukli Pince segítségével láthatatlan szüretre hívták a Vakok és Gyengénlátók Veszprémi Egyesületének tagjait, akikkel később közös kenuzáson is részt vettek. Csatlakoztak egyebek mellett a Romantikus Reformkor programjához, valamint a faültetéshez, a szemétgyűjtéshez. Nagy sikert aratott a Vitorlás étterem szervezésében megtartott Tájegységek halászlevei című rendezvényen főzött halászlevük, amellyel adományt gyűjtöttek rászorulóknak.

Győri Anita, a Balatonfüred Lions Club leköszönő elnöke, Horváth Ágnes, a klub alapító elnöke és Keys Mária, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója Fotó: Penovác Károly/Napló

Tavaly ősszel a Szociális Alapszolgáltató Központ segítségével – szintén adományokból – tartós élelmiszerrel segítettek több embernek, amit folytattak adventkor is. Ebben sokat segítettek a magánszemélyek, intézmények, valamint Gáspár Ákos önkormányzati képviselő.

Az értékelés után Dörmer Judit személyében új elnököt választottak, és felvettek több új tagot.

Friss hírek Veszprém Megyéből

A dosszié további cikkei
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában