Új óvodai tornaszobával és játszótérrel gazdagodott Ukk

Torsa Gergely polgármester és Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő átadta a település óvodájának új tornaszobáját és a játszóteret.

Tóth B. Zsuzsa

A gyerekek azonnal birtokba vették az új játszóteret

Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

A játszótér hárommillió forint kormányzati támogatással és 500 ezer forint önrész vállalásával épült meg, a tornaszobához pedig négymillió forintot biztosított a kormány. A beruházásokat a gyermeknaphoz kapcsolódóan adták át.

Az ünnepi alkalmon ingyenes programok, játékok vártak a gyerekekre, többek között ugrálóvár, rodeóbika, sétakocsikázás, élő csocsó szerepelt a kínálatban. A rendezvénynek nagy volt a sikere: megtelt ünneplő kicsikkel és szüleikkel a futballpálya. A szumóbirkózást még a felnőttek is kipróbálták, minden korosztály tagjai körében nagy derültséget keltve. Az ügyességi játékok kedvelői próbára tették magukat a patkóval való célba dobás, a mocsárjárás, a gólyalábazás során, illetve a gyerekek kedvét kereste a buborékfújás és a horgászat is.

A gyerekek azonnal birtokba vették az új játszóteret Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Ukk polgármestere elmondta, a szervezés során szem előtt tartották, hogy a gyerekek számára olyan nap legyen az ünnepük, amely emlékezetes marad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában