Úton Veszprémben 8. rész

2021.06.03. 17:30

A hétvégi „Balcsizás” egyelőre sima ügy (videó)

A megszokott veszprémi körök helyett az Úton Veszprémben 8. részében most igazán nagy fába vágtuk a fejszénket – legalábbis azt gondoltuk.

Horváth Virág, Horváth László

A gyermeknap bennünket is megihletett, hiszen mikor futhatnánk bele hatalmas dugókba és torlódásokba, ha nem éppen gyereknapon? Vasárnap tehát nagy reményekkel vágtunk neki az Úton Veszprémben 8. részének, de csavartunk egyet a dolgon: a Balaton felé vettük az irányt. Süt a nap, indul a szezon, ünnepeljük a gyerekeket és hétvége is van: kitűnő alkalom, hogy beálljon a forgalom.

A legnagyobb meglepetésünkre ez nem egy stresszes és dudálással teli út volt, alig voltak az utakon, és vasárnap délelőtt, még a gyermeknapi programok kezdete előtt simán legurultunk Balatonkeneséig. Litér felé közelítettünk, és a 72-esről lefordulva egyenes utunk volt Keneséig.

Köröket vertünk a Google térkép szolgáltatására is, bár minden közlekedési szabályt betartottunk, az előrejelzett 20 perc helyett, mindössze 15 perc alatt odaértünk, és lógathattuk volna a lábunkat a Balatonba, ha nem lett volna borzasztóan hideg.

Talán a családok is tudták, hogy nem érdemes egyelőre „Balcsizni” vinni a gyerekeket.

Az Úton Veszprémben sorozat továbbra is folytatódik, várjuk ötleteiket legújabb útvonalainkhoz. Írják meg kommentben, vagy küldjék el a [email protected]-ra, merre autózzunk legközelebb!

Nézze meg az Úton Veszprémben sorozatunk korábbi részeit:

https://www.veol.hu/kozelet/helyi-kozelet/uton-veszpremben-veszprem-balatonalmadi-balaton-4615861/

https://www.veol.hu/kozelet/helyi-kozelet/hosszu-hetvege-hosszu-kocsisor-tele-volt-veszprem-vasarlokkal-video-4692364/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában