A Balaton-parti alvilág királyai és kertészre támadó darazsak Veszprémben – a múlt hét legolvasottabb cikkei

Összeállításunkban megtalálhatja azokat a Veszprém megyei híreket, amelyek a legtöbb olvasónkat érdekelték augusztus első hetében.

Forrás: rendőrség

5. Újabb embercsempész és illegális migránsok Veszprém megyében

A rendőrök tizenkilenc személyt fogtak el Ihász külterületén pénteken. A teljes cikket ITT olvashatja.

4. Háztető állította meg a teherautót, amely vonattal ütközött Tapolcánál

Egy 32 éves káptalanfai férfi 2021. június 29-én a reggeli órákban tehergépkocsival közlekedett a 84-es számú főútvonalon Tapolca közelében, amikor a tilos jelzés ellenére az utat keresztező vasúti átjáróba hajtott A teljes cikket ITT olvashatja.

3. Darazsak támadtak a kertészre Veszprémben

Sövénynyírás közben belevágott egy darázsfészekbe a veszprémi Kolostorok és kertek munkatársa, ezután sürgősen kórházba kellett szállítani. A teljes cikket ITT olvashatja.

2. Halálos baleset történt a 8-as főúton

A Sárvár közelében szerda délelőtt történt halálos biciklis baleset után újabb tragikus kimenetelű baleset történt a szomszédos Vas megyében. Ezúttal a 8-as főúton, Karakó térségében hunyt el egy baleset egyik sérültje. A teljes cikket ITT olvashatja.

1. Védelmi pénzek és titkos kártyatermek: a Balaton-part sötét titkai

Az 1980-as években huszonnégy órán át tartó ille­gális kártyapartik, a rendszer­váltás időszakában védelmipénz-szedés jellemezte a Balaton körüli szórakozóhelyek mindennapjait. Ennek a furcsa időszaknak az utolsó szakaszában pedig egy korábbi hamiskártyás vált a Balaton rettegett urává. A teljes cikket ITT olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában