Falunapi mulatságot tartottak Homokbödögén

Gyermek- és sportprogramok, illetve főzőverseny is gazdagította a homokbödögei falunapot.

Polgár Bettina

Nagy sikert aratott a parasztolimpia

Forrás: önkormányzat

A falunap főzőversennyel vette kezdetét, a csapok a reggeli órákban foglalták el a helyüket a sportpályán: a résztvevők többsége a helyi vadásztársaság által felajánlott vadhúsból készített pörköltet.

A délelőtt során játékos vetélkedők, csillámtetoválás, hajfonás várta a kisgyermekeket, míg a felnőttek parasztolimpián mérhették össze erejüket, ügyességüket. Ezenkívül lövészetre és íjászkodásra volt lehetőség a nap folyamán, valamint a légvár is nagy sikert aratott a gyermekek körében.

Nagy sikert aratott a parasztolimpia
Fotó: önkormányzat

A délután során kulturális műsort tekinthettek meg az érdeklődők, melyben helyet kapott a zene, a tánc, az ének, valamint a judo. A program zárásaként minden jelenlévőt vendégül láttak egy-egy tányér gulyáslevessel. Az est szenzációja a Hestia tűztáncosok műsora volt, amely a kicsiket és a nagyokat egyaránt elkápráztatta. Ez megalapozta a hangulatot az esti mulatsághoz. – A veszélyhelyzet elmúltával jó volt újra együtt lenni, együtt szórakozni a falu lakóival – fogalmazott Farkas Árpád, Homokbödöge polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában