Összefoglaló

2022.01.31. 14:00

Kiégett műhely, tomboló szél Veszprém megyében – a hét legolvasottabb hírei

Összegyűjtöttük azokat a cikkeinket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték a héten.

Megöléssel fenyegette szomszédait a füredi nő - Letartóztatásba helyezték

Szomszédjait fenyegette megöléssel az a nő, akit az ügyészség indítványára a Veszprémi Járásbíróság egy hónapra letartóztatott. A megalapozott gyanú szerint a 34 éves balatonfüredi nő 2022. január 18-án éjszaka késsel ment a felső szomszédja lakásához és a bejárati ajtót rugdosva azt kiabálta,  hogy jöjjön ki a férfi, mert megszurkálja.

 A teljes cikket ide kattintva olvashatja el>>>

 

Komoly károkat okozott a szél a veszprémi sporttelepen

A vasárnapi vihar komoly károkat okozott a Veszprémi Foci Centrum USE sporttelepén. A hatalmas erejű szél egyszerűen kiszakította a helyéről a terasz tartóoszlopait, az épület oldalához erősített terasztetőt is.

 A teljes cikket ide kattintva olvashatja el>>>

 

Kiégett egy műhely a veszprémi Kistó utcában

Égett egy műhely a veszprémi Kistó utcában lévő iparterületen kedd reggel. Az esethez nagy erőkkel érkeztek a tűzoltók, akik gyorsan eloltották a lángokat. Az épületből több ipari gázpalackot vittek ki, amiket visszahűtöttek, hogy ne robbanjanak fel.

 A teljes cikket ide kattintva olvashatja el>>>

 

Íme Veszprém legdrágább, eladó háza!

316 négyzetméter alapterületű a megye jelenlegi “legje”. Nézze meg a képeket és tippelje meg az árat. Vagy rendben, rögtön ugorjon a megfejtéshez!

 A teljes cikket ide kattintva olvashatja el>>>

 

Fiatalok tragédiája: Ahogy a klinikai szakpszichológus látja

A kérdéseknek semmi értelme nincs, mert rombolják az ember lelkét, rossz, sehova nem vezető érzéseket kelthetnek, egymás ellen fordíthatják azokat, akiknek arra van szükségük, hogy egymásba kapaszkodjanak, a másik szemébe nézzenek. Ezt a szörnyű tragédiát senki nem akarta, hangsúlyozta Kardos Klára, veszprémi klinikai szakpszichológus.

 A teljes cikket ide kattintva olvashatja el>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában