Helyi közélet

2022.01.12. 20:36

Mi Hazánk Mozgalom: elszámoltatást ígérnek

Az összes választókerületben önálló jelöltet állít a Mi Hazánk Mozgalom az áprilisi országgyűlési választáson, közölte Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese.

Marton Attila

Dúró Dóra és Kovacsics Zsolt

Fotó: Penovác Károly/Napló

A szervezet szerdán lakossági fórumot tartott a megyeszékhelyen. A rendezvény előtt Dúró Dóra bemutatta a párt veszprémi választókerületi jelöltjét, Kovacsics Zsoltot. A politikai szervezet programjáról kiemelte, elsődleges céljuk a „Covid-diktatúra” ledöntése. Hozzátette, tiltakoznak a kötelező oltás ellen, ellenzik a gyermekek oltását, és nem támogatják a lezárásokat sem. Gazdaságpolitikai elképzeléseik között szerepel, hogy a turizmus fellendítésével biztosítsanak az embereknek tisztességes béreket. Emellett a mezőgazdasági beruházásokra alapoznák a hazai gazdaságot. 


Dúró Dóra elmondta, programjuk fontos eleme az elszámoltatás, amely az utóbbi három évtizedben elmaradt. Ennek érdekében eltörölnék a parlamenti képviselők mentelmi jogát is, valamint korrupcióellenes ügyészséget állítanának fel, mert a „közpénz eltűnése az elmúlt harminc évben olyan mértékű, ami válaszlépésért kiált”. 

 

Címkék#Mi Hazánk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában