Minimaraton

2022.04.07. 14:00

Óvodásokat láttak vendégül a Báthory iskolában

Báthory Minimaraton elnevezéssel szervezett a körzeti óvodásoknak az iskolával való ismerkedés, hangolódás jegyében szabadidős programot a Báthory István Sportiskolai Általános Iskola.

B. Virág Rita

A Kuckó és Erdei Tagóvodákból mintegy ötven óvodás vett részt az eseményen. Először is minden kisgyermek részt vett a Báthory Minimaratonon, ahol három kört kellett futniuk a nemrégiben újonnan átadott műfüvespálya körül. Minden résztvevő jutalmat kapott, csokival és üdítővel ajándékozták meg őket, de az első három helyezett egy-egy érmet is hazavihetett remek teljestménye jutalmaként.

 

 

Ezt követően tartották meg az iskola előkészítő versenyek eredményhirdetését is. 

 

 

Hencsei László, az esemény egyik szervezője a Naplónak elmondta, nagyon várták már, hogy ismét közösségi programot szervezhessenek. 

 

 

- Az óvodásoknak és nekünk itt az iskolában is nagyon fontos, hogy a leendő elsősök idejöjjenek, megismerkedjenek az intézménnyel, a leendő tanítóikkal, tanáraikkal. Külön öröm, hogy egy sportos rendezvény keretein belül tehetik ezt meg. Mindenki nagyon élvezte a versenyt, végre maszk nélkül, szabadtéren, jó időben, friss levegőn időzhettünk. A kicsik nagyon ügyesek és gyorsak voltak, mindenkinek jár a taps. Bízom benne, hogy a tavasz beköszöntével több hasonló programot tudunk még tartani - hangsúlyozta a szervező. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában