Az iskolák elégedettek

2022.06.21. 17:32

Évet értékeltek a Veszprém megyei iskolaőrök és koordinátoraik

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság állományában szolgálatot teljesítő iskolaőrök és koordinátoraik számára tartottak évértékelő értekezlet.

police.hu

Forrás: Rendőrség

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya által 2022. június 21-én a főkapitányság színháztermében megrendezett tanácskozáson az iskolaőri programban részt vevő intézmények fenntartói, iskolaőrök és koordinátoraik is jelen voltak. Az értekezletet Futtató Norbert rendőr alezredes Bűnmegelőzési Osztályvezető nyitotta meg, majd Herczeg Alexandra rendőr őrnagy megyei koordinátor értékelte a 2021/2022-es tanév iskolaőri tevékenységét.

A konzultáció során a tankerületek részéről megjelent vezetők pozitív együttműködésről számoltak be, elmondták, hogy az oktatási intézmények vezetői egyöntetűen elégedettek az iskolaőrök munkájával. Emellett azt is jelezték, hogy további iskolák csatlakoznának a jól működő programhoz. Az értekezlet zárásaként kiemelkedő iskolaőri tevékenységéért elismerésben részesült Csizmadia Ferencné, aki a hajmáskéri Gábor Áron Általános Iskolában teljesít szolgálatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában