Teljes útlezárás

2022.10.20. 15:00

Megújul az aszfaltcsík Tótvázsony és Hidegkút között

Megújul a hidegkúti bekötőút és Tótvázsony közötti rész, ahol szerdán kezdtek a munkálatokba a Magyar Közút munkatársai.

Juhász-Léhi István

Fotó: Juhász-Léhi István/Napló

Mint kiderült, csütörtökön még teljes lezárásokkal találkozhatnak az arra közlekedők. 
A részletekért a Magyar Közút Zrt.-hez fordultunk.

Kérdéseinkre Pécsi Norbert Sándor, a közút kommunikációs osztályvezető válaszolt, eszerint a 73108 -as jelű tótvázsonyi bekötőút felújítását társaságuk saját géplánccal és szakemberekkel végzi a Magyar Falu Program támogatási forrásainak köszönhetően.

Megtudtuk, a munkák a hét elején kezdődtek és előreláthatóan még két hétig tartanak. Az aszfaltozás idejére a munkaterület időszakosan lezárják, mivel a 77-es főúton keresztül ki lehet kerülni a lezárásra kerülő munkaterületeken a szakaszon. A munkálatok idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, mint fogalmazott "a javítási munkákat az ő érdekükben, a biztonságosabb és komfortosabb utazási feltételek megteremtése érdekében végzik".

Aktuális útinformációkról érdemes az autósoknak a megyei vagy az országos diszpécsereinknél érdeklődniük még utazás előtt, valamennyi elérhetőségük megtalálható a www.kozut.hu és a www.utinform.hu oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában