Családi délután

2022.11.08. 11:00

Tökös családi napot tartottak Padragkúton

Az elmúlt hétvégén a Civil Fórum Padragkútért Egyesület ismét egy nagy sikerű rendezvényt tartott a településrész művelődési házában, melyre meghívta a helyben élő kicsiket és nagyokat, azaz gyermekeket és a felnőtteket egyaránt.

Legnagyobb örömünkre sokan eljöttek a családi délutánra, a szülők, a nagyszülők a gyerekekkel, unokákkal együtt vettek részt a programon.

A művelődési ház alkalomhoz illően feldíszített termeiben családias hangulatban folyt a tökfaragás, arcfestés, a „szellemek” és lámpások készítése. Munka közben az egyesület tagjai forró teával és aprósüteménnyel látták vendégül a résztvevőket.

A kultúrház belső udvarában is befűtötték a falu kemencéjét, amelyben aranybarna sütőtök és ropogós gesztenye sült, amit szintén meg lehetett kóstolni a jelenlévőknek.

A jó hangulatú rendezvényt a lámpások felvonulása zárta, amely sötétedéskor kezdődött. A gyermekek különösen élvezték a program minden percét, a program előkészületeiről és a gyermekek szórakoztatásáról Szentmiklósiné Czibere Csilla és Tóth Alexandra fő szervező gondoskodott.

Szabóné Preininger Csilla/Olvasónktól 

Padragkút

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában