Zajlanak az előkészületek

2023.01.18. 07:37

EKF-megnyitó: újabb forgalomkorlátozásokra és lezárásokra kerül sor Veszprémben

Az Európa Kulturális Fővárosa-program január 21-i ünnepélyes megnyitója sok előkészülettel jár. Emiatt ezen a héten a korábban jelzetteken túl egyes napokon forgalomkorlátozásokra, illetve lezárásokra lehet számítani Veszprémben - írják közleményükben a szervezők

Forrás: Pixabay

- Az Óváros téri parkoló az építési időszakban (vagyis január 11-től) és a rendezvény ideje alatt időszakosan, az alábbi napokon kerül lezárásra: 2023. január 19., 20., 21., 22., 24.

- A Cserhát lakótelep 4-5. számú épületei között lévő parkoló az építési és bontási időszakban időszakosan, az alábbi napokon kerül lezárásra: 2023. január 22., 24.

- A Főposta tér egyes részein az építkezések és bontások miatt időszakos lezárás várható, azonban ezek nem akadályozzák a gyalogos forgalom áthaladását.

- 2023. január 13-18. között, valamint január 22-24. között a Főposta téren és Óváros téren az építési és bontási munkálatok (daruzás) zajhatással és időszakos lezárással járhatnak.

- 2023. január 21-én 14 óra és 2023. január 22-én 02 óra között a Brusznyai Árpád utca és Óvári Ferenc utca - a McDonald’s-körforgalomtól az Iskola utcáig -, a húszemeletes épülete mögötti parkoló, a Szeglethy utca és Horgos utca lezárásra kerül, a be- és kihajtás, parkolás ezekben az utcákban, parkolókban a fenti időszakban nem lehetséges.

A szervezők az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérnek, egyúttal köszönik a türelmet és a támogatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában