Vissza a régi kerékvágásba

2023.01.11. 15:00

Megtaláltuk a Cserhát ízeit

Nem nagy túlzás azt állítani, hogy egy emberként szomorodott el Veszprém, amikor tavaly év végén bezárt a Cserhát Étterem a Kossuth utcán. A klasszikus, házias ízek azonban nem tűntek el véglegesen, máshol érhetők el.

Cseh Zoltán

Viaduktos és cserhátos kollégák együtt várják az éhes vendégeket

Forrás: Facebook/Viadukt Étterem Veszprém

Ahogy azt Istenes Sándor, a Cserhát Kft. ügyvezetője korábbi riportunkban elmondta, a Viadukt Étteremben január elejétől továbbra is elérhetők lesznek a belvárosban megszokott ízek. – December 24-én délre az összes halászlevünk elfogyott – folytatta a történetet, ahol korábban befejeztük, amikor ellátogattunk a Volán-teleppel szembeni étterembe. A két ünnep közötti időszak pakolással telt, hogy január 9-től újult erővel, régi viaduktos és cserhátos dolgozók közösen várják az éhes vendégeket a Pápai úton. – Voltak már itt többen is, akikkel korábban rendszeresen találkoztunk a Cserháton, követtek minket ide – jegyezte meg, hozzátéve, a hely előnye, hogy ingyenes a parkolás az épület előtt, a nyugdíjasok pedig ingyen utazhatnak, így nekik sem elérhetetlen a Viadukt Étterem.

A jól ismert ízek itt is elérhetőek
Fotós: Cseh Zoltán

– Egy fontos dolgot elfelejtettem megemlíteni legutóbb – tért vissza a korábbi beszélgetésünkre Istenes Sándor. Többen számon kérték tőle, hogy a Cserhát diszkó nem lett megemlítve a visszaemlékezésben. – A 650 vendég volt a csúcs, de sajnos 22 órakor be kellett zárnunk minden alkalommal a környéken lakók nyugodt pihenése érdekében – tette hozzá, megemlítve, mindössze 100 forint volt a belépő.

Fotós: Cseh Zoltán

Az ügyvezető megígérte, hamarosan jönnek a jól megszokott tematikus napok és rendszeresen elérhető ételek. Elsőként a farsangra készülnek egyedi kínálattal.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában