Önkéntes

2023.01.22. 19:00

Szereti a Balatont és Veszprémet

Hullerné Takács Ilona nyugdíjas pedagógus önkéntesként segítette szombaton a VEB2023 EKF nyitányát. Balatonfüredről érkezett, a Lovassy-gimnáziumban megtartott eligazítás után délben állt be segíteni társaival. A Kossuth utcán váltottunk vele néhány szót.

Juhász-Léhi István

Hullerné Takács Ilona nyugdíjas pedagógus önkéntesként segített az EKF szombati nyitónapján

Fotó: Juhász-Léhi István/Napló

– Egyre nagyobb a tömeg, jönnek az emberek, és mindenki a megnyitót várja – mondta szombaton délután. – Most a zenészek, a táncos programok a népszerűek, a gyerekek pedig a hógömbökért vannak oda. Talán szerencseként lehet aposztrofálni, hogy nem eső, hanem hó esik most. Még nem tudom, de vagy este 10-ig, esetleg éjjel 1 óráig leszek kint, és segítem ezt a nagyszerű rendezvényt. Hogy miért vállaltam az önkéntességet? Nagyon érdekel a kultúra, szeretem a Balatont és Veszprémet, ám tenni kell azért, hogy minél szebb legyen a város és a régió. Nagyszerű dolog, hogy talán egy picit mi is hozzá tudunk tenni mindehhez!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában