Április 25.

2023.04.24. 14:56

Forgalomkorlátozás kedden a XXX. Veszprémi Egyetemi Napok bevonulása napján

A Veszprémi Egyetemi Napok egy hetes programsorozatának hagyományos részét képezi a csapatok belvárosi helyszínen történő bemutatkozása, valamint közös bevonulása az egyetemi kampuszra. Céljuk, hogy bevonják Veszprém polgárait a VEN forgatagába.

Horváth Virág

Életkép a tavalyi bevonulásról

Fotó: archív

A bevonulás miatt forgalomkorlátozásra lehet számítani április 25-én, kedden körülbelül a 13.00 -14.00 óra közötti idősávban a Hoffer Ármin sétány - Brusznyai Árpád utca - Megyeház tér - Komakút tér - Egyetem utca - Móricz Zsigmond utca és Wartha Vince utca egyes szakaszain, amiért a közlekedők szíves megértését kérik a szervezők.

Ezzel együtt szeretettel várnak mindenkit a Bástya üzletház melletti Szent Imre térre, ahol 12.00 órától kezdetét veszi a csapatbemutatkozás.

A keddi bevonulás alkalmával a 4 VEN csapat mutatkozik be a város lakóinak, így láthatjuk az AirVEN, a VENferno, a HollyVEN és a Bros'VEN csapatit is, akik zenével, tánccal, énekkel és természetesen diákrektori ambíciókkal érkeznek a Szent Imre térre. 

A jubileumi VEN egészen vasárnapig tart. A jubileum és a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa-évad tiszteletére a Veszprémi Egyetemi Napok nagyszínpadán csütörtöktől vasárnap éjszakáig tartanak majd a kiemelt nagykoncertek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában