Családi nap

2023.04.28. 18:00

Happ Olivér: Munkahelynél többet szeretnék létrehozni!

– Gazdag programkínálattal családi és nyílt napot tartottunk a Happ Kft. márkói telephelyén az elmúlt hétvégén, ami nagyon sok tanulsággal szolgált – közölte Happ Olivér, a szállítmányozó és logisztikai társaság tulajdonosa. Azt mondta, ebben a szakmában sok hasonlóan fizető munkahely van, de a valódi különbséget munka és munka között a cégkultúra adja, amit személyesen, a mostanihoz hasonló rendezvényen lehet megismerni.

Kovács Erika

Sok gyermeket is elhoztak. Gazdag programkínálattal családi és nyílt napot tartottak a Happ Kft. márkói telephelyén

Fotó: Nagy Lajos/Napló

– Volt, aki kérdezte, miért csinálunk egyben családi napot is, kell-e, hogy gyerekekkel jöjjenek? Hát éppen ez a lényeg: hogy élményt adjunk, mutassuk meg, hol és milyen eszközökkel dolgozunk. Eljöttek munkatársaink, megmutatták a gyermekeiknek, hol töltik az idejüket, megismerhette a család a kollégákat és a kamionokat – fogalmazott Happ Olivér. Hozzátette, jöttek, akik gondolkodnak a pályaváltáson, de elhozták a családjukat is, hogy együtt ismerjék meg a kamionok vezetőfülkéjét belülről. Legalább háromszázan fordultak meg szombaton márkói telephelyükön, köztük úgy száz gyermek. 

– Nemcsak ők töltődtek fel: amikor végignéztem az érdeklődő tömegen, a rohangáló, játszadozó gyermekeken, láttam a kollégáimat, akik szombaton, önkéntesen bejöttek, hogy segítsenek a nap megrendezésében. Azt éreztem, ezért dolgozom, itt van a valódi eredmény, hogy együtt lehetünk; egy ilyen esemény összehozza az embereket, a közösséget. Jó érzéssel töltött el, hogy mellettem volt a feleségem, a gyermekem, valamint a tágabban értelmezett család, a munkatársaim. Munkahelynél többet szeretnék létrehozni, és azt hiszem, ez most sokaknak látható, érzékelhető is volt – hangsúlyozta az üzletember. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában